تاریخچه شرکت

تاریخچه شرکت:

ایده تولید غذاهای بومی و محلی ایران از حدود ۳۰ سال پیش با تولید در فضای کوچک و بطور کاملاً سنتی شکل گرفت. به مرور زمان و ایده توسعه در تنو غذایی و افزایش تقاضا، ضمن ایجاد تنوّع در محصولات و استانداردسازی رسیپی کارت­های غذای بومی و ایرانی، فضای نسبتاً بزرگتری و با استفاده از توان تکنیکی و نخصصصی کارشناسان صنایع غذایی جهت تولید محصولات در نظر گرفته شد. بعد از توسعه تقاضا و ضرورت ایجاد یک واحد صنعتی و همگن سازی تولید غذاهای ایرانی و فرنگی با حفظ طعم و مزّه سنتی ولی در قالب ایجاد یک واحد صنعتی، تلاش مدیریت و دست­اندرکاران این واحد را در راستای تحقق اهداف نهایی ترسیم شده و تبدیل این واحد متوسط و سنتی به سمت واحد صنعتی بزرگ­تر سوق داد.

ارتقای سطح فنّی و تکنیکی کارشناسان، استفاده و تجهیز شرکت به ماشین­آلات پیشرفته اخذ مجوزات و استانداردهای لازم، ایجاد سازمان فروش و توسعه بازار و در خصوص نیاز مشتریان و شهروندان ایران، نگاه بین­المللی به بازار محصولات غذایی کشورهای حاشیه و برنامه ریزی جهت صادرات از رویکردهای جدی این مجموعه در این رهگذر بوده است.

کلیه حقوق سایت متعلق به شرکت تعاونی رنگین پخت نفیس البرز می باشد.
طراحی سایت : مرتضی احمدی | پرشین تیک